• Обновено
Ли Филтри ли 85х Неутрална Густина 0. Средно Одделение Смола Филтер

Ли Филтри ли 85х Неутрална Густина 0. Средно Одделение Смола Филтер

DEN 2.00
Тековен
Во продавницата

Ли Филтри ЛИ85 85х115мм Неутрална Густина 0.9 Средно Одделение Смола Филтер ЛИ85 НЕУТРАЛНА Густина 0.9 (3 стоп) Средно Одделение има умерена градација помеѓу темните и јасни области на филтерот. Ова му овозможува на фотографот селективно да ја прилагоди изложеноста низ рамката без да влијае на рамнотежата на бојата. Средната градација е совршена за филтрирање на небото со минимално влијание врз земјата. Идеален кога елементи како покриви и планини излегуваат на небото. Филтрите од 85мм НА ЛИ се формулирани со потешки од вообичаеното град линии за да се компензира помалата големина на сензорот и да дојде во низа јаки страни што ја означуваат моќта на запирање на светлината на темната област на филтерот - од 1 до 3 застанувања. СИТЕ ЛИ85 ND Дипломираните и Стандардните филтри исто така имаат ново јазиче за држење, што ја зголемува видливата област и ги држи отпечатоците од прстите надвор од зоната на филтерот.

Останатите карактеристики

Слични понуди