• Обновено
Брилијант Стерлинг Сребрена 1, синџир во Сингапур, ѓердан. Направено во Италија

Брилијант Стерлинг Сребрена 1, синџир во Сингапур, ѓердан. Направено во Италија

DEN 2.00
Тековен
Во продавницата

925 Стерлинг Сребрена 030 ѓердан од Сингапур 20 ’, направен во Италија 925 Стерлинг Сребрена го искриви ѓердан од Сингапур, направен во Италија. Должина од 20, овој ѓердан е резултат на изопачениот основен синџир во Сингапур за да се обезбеди подинамичен и помлад ефект на конечниот ланец. Вешто произведено е достапно во различни должини, оваа единечна влакно може да се комбинира со други ланци со ист стил или со различни ѓердани од сребро, во зависност од личниот изглед. За да се обезбеди најдолга трајност на производот, среброто се третира со родиум. Еден од сите омилени времиња, синџирите во Сингапур се погодни за сите типови настани, без оглед дали се формални или неформални, а комбинацијата на повеќе ланци заедно додава допир на треперење без да биде премногу впечатлива.

Останатите карактеристики

Слични понуди