• Обновено
Монтажа Одлична Состојба

Монтажа Одлична Состојба

DEN 3.33
Тековен
Во продавницата

МОНТАЖА е партнерска игра со зборови за 4 играчи кои се играат на табла од 9 "зони" користејќи чипови во боја. Во Монтажа, секој од 5-те различни обоени чипови претставува 5 или 6 букви од азбуката и така сите зборови се направени со бои! Страната што прво заработува 4 зони е победник. Содржина : Игра Одбор 240 двострани обоени чипови (48 секој во 5 бои) 50 Пипс 4 играч референтни картички 1 минута песок тајмер 1 Покажувач Правила Брошура МОНТАЖА е партнерство збор игра за 4 играчи одигра на одборот на 9 "зони" користење на обоени чипови. Во Монтажа, секој од 5-те различни обоени чипови претставува 5 или 6 букви од азбуката и така сите зборови се направени со бои! Страната што прво заработува 4 зони е победник. Содржина : Игра Одбор . 240 двострани обоени чипови (48 секој во 5 бои) . 50 Пипс . 4 Играч референтни картички . 1 минута песок тајмер. 1 Покажувач. Правила Брошура.

Останатите карактеристики

Слични понуди