• Обновено
Заптивка со склопување на лежишта за серии бронзени или леани железо Армстронг пумпи или еквиваленти на Б & Г

Заптивка со склопување на лежишта за серии бронзени или леани железо Армстронг пумпи или еквиваленти на Б & Г

DEN 2.00
Тековен
Во продавницата

Карактеристики на бронзена плоча за лице, комплет за заптивка на ореви и мијалник и работното коло, вклучени се бронзени пумпи (или железо тело) за склопување на носење на Sell & Gossett или Armstrong заптивка за 3 серии бронзени или леани железо Армстронг пумпи или еквиваленти на B&G.

Останатите карактеристики

Слични понуди