• Обновено
Шармин Ултра Силна Тоалетна Хартија, Мега Ролни

Шармин Ултра Силна Тоалетна Хартија, Мега Ролни

DEN 1.67
Тековен
Во продавницата

Шармин Ултра Силен е ткаен како крпа за перење и само чисти подобро од водечкиот бренд за зделки, така што можете да бидете шармин чисти и горди на тоа. ТОА Е 4 ПАТИ посилно* и можете да користите помалку наспроти водечкиот бренд за зделка. Кога купувате Ултра Силна Мега ролна тоалетна хартија Шармин, добивате голема, долготрајна ролна бидејќи една Мега Ролна Шармин е еднаква на 4 Редовни Ролни**. Сите одиме во тоалет, оние кои одат со Шармин Ултра Силна мега ролна тоалетна хартија навистина Уживаат во Движење! (*кога е влажно наспроти водечкиот бренд за зделка; **Врз основа На бројот на листови Во Шармин Редовно ролна бања ткиво) Пакет содржи 4 Ролни (264 листови по ролна) На Шармин Ултра Силна Тоалетна Хартија. 1 Шармин Мега Ролна = 4 Редовни Ролни врз основа на бројот на листови Во Шармин Редовно ролна бања ткиво. Дизајн инспириран од чистење слично на крпа. Силна тоалетна хартија со 2 слоја за да помогне подобро чистење. 4 X посилно кога е влажно наспроти водечкиот бренд за зделка. Сабо-безбедно, септичко-безбедно и рото-Рутер одобрени. Сите одиме во тоалет, оние кои одат со Шармин Ултра Силна тоалетна хартија навистина Уживаат во Движење!. Во Шармин, ние сме посветени на тоа нашата тоалетна хартија да работи напорно за да направи одржлива разлика. 100% од нашата хартија доаѓа од одговорно управувани шуми.

Останатите карактеристики

Слични понуди