• Обновено
Собрание на помошни вентилатори

Собрание на помошни вентилатори

DEN 3.33
Тековен
Во продавницата

Технологијата за дизајн со двојно лежиште VDO обезбедува потивок, ефикасно работење на моторот. Дизајнот и технологијата на ОЕ ја осигура леснотијата на инсталацијата веднаш надвор од кутијата. Карактеристики и придобивки : Квалитет за квалитет на ОЕ, тивко работење и сигурни перформанси со двојна лежиште Дизајн технологија Вибрации за бесплатна операција Прецизност собрани и избалансирани со сите нови компоненти тестирани на ОЕМ спецификациите VDO Помошни склопки на вентилаторот.

Останатите карактеристики

Слични понуди