• Обновено
Брат оригинален LC3019Y Супер високо -приносен кертриџ со жолти мастила, принос на страница до 1, страници

Брат оригинален LC3019Y Супер високо -приносен кертриџ со жолти мастила, принос на страница до 1, страници

DEN 1.67
Тековен
Во продавницата

Замената на братот оригинален LC3019 Y Супер кертриџ со високи приноси за мастило произведува богати, живописни, страници во боја со квалитетот што го очекувате од Brother Products. Касетите за замена на братот LC3019 Y за замена се компатибилни со 3 печатачи на Brother Inkjet. Овој професионален кертриџ за мастило е интелигентно дизајниран да работи во беспрекорна дует со печатачот на вашиот брат. Замената на братот оригинален LC3019 Y Супер кертриџ со мастило со високи приноси може да отпечати приближно 1.500 страници/кертриџ во согласност со стандардите ISO/IEC 24711 (буква/A4). Брат е посветен на тоа да биде одговорен за животната средина и нуди програми за отстранување на правилно отфрлање на своите касети. Овие касети за замена се компатибилни со следниве печатачи на брат; MFCJ5330 DW, MFCJ6530 DW, MFCJ6930 DW. Брат оригинален LC3019y супер-приносен кертриџ со жолти мастила . супериорен квалитет на печатење со инк-џет на Инк може да се потпрете до 1.500 страници ‡ . Интелигентно инженерски да работи во беспрекорна унисон со вашиот брат Inkjet Printer . Брат оригинално мастило произведува богато, живописно отпечатоци во боја кои го издржуваат тестот на времето . Брат нуди еколошки одговорен начин за клиентите да располагаат со оригинални касети. Посетете ја страницата www.brother- /околината за да дознаете повеќе . Брат оригинален LC3019 Y е за употреба со : MFC-J5330 DW, MFC-J6530 DW, MFC-J6930 DW . Одрекување : (1) Приближен принос на страница во согласност со ISO /IEC 24711.

Останатите карактеристики

Слични понуди