• Обновено
Патувањето На Роберт Дадли, Потоа ги стилизираше Ерл Од Ворвик И Лестер и Војводата Од Нортамберленд, Во Западна Индија, 1594-1595 година, раскажано Од Капетанот Вајат

Патувањето На Роберт Дадли, Потоа ги стилизираше Ерл Од Ворвик И Лестер и Војводата Од Нортамберленд, Во Западна Индија, 1594-1595

DEN 832.16
Тековен
Во продавницата

Кожено издание. Кожа Врзување На 'рбетот и Аглите Со златен лист печатење на' рбетот. Препечатени од 1899 издание. Не се направени никакви промени во оригиналниот текст. Ова не е препечатено или ocr ' reprint. Илустрациите, Индексот, доколку ги има, се вклучени во црно-бело. Секоја страница се проверува рачно пред печатење. Бидејќи оваа книга е препечатена од многу стара книга, може да има некои страници што недостасуваат или недостатоци, но ние секогаш се обидуваме да ја направиме книгата што е можно поцелосна. Преклопувањата, доколку ги има, не се дел од книгата. Ако оригиналната книга е објавена во повеќе томови, тогаш ова препечатување е од само еден том, а не од целиот сет. ДОКОЛКУ САКАТЕ ДА НАРАЧАТЕ ОДРЕДЕН ВОЛУМЕН ИЛИ СИТЕ КОЛИЧИНИ, МОЖЕТЕ ДА НЕ КОНТАКТИРАТЕ. Шиење врзување за подолг живот, каде што блокот на книгата е всушност зашиен (смит зашиен/сошиен дел) со конец пред врзување што резултира со потрајен тип на врзување. Страници : 218 Јазик : Англиски Наслов : патувањето На Роберт Дадли, Потоа стилизиран Ерл Од Ворвик И Лестер и Војводата Од Нортамберленд, Во Западна Индија, 1594-1595, раскажан од Капетанот вајат, сам и Од Абрам кендал, мајстор. Ед. џорџ Ф. Ворнер .. (1899) [Врзан Со Кожа] Автор : Ворнер, Џорџ Ф. Сер патувањето На Роберт Дадли, потоа ги стилизираше Ерл Од Ворвик и Лестер и Војводата Од Нортамберленд, Во Западна Индија, 1594-1595 година, раскажано од Капетанот вајат, сам и Од Абрам Кендал,.

Останатите карактеристики

Слични понуди