• Обновено
Цс Нова Погонска Линија Направена За Серијата Модели На Трактори Бондоли И Павеси

Цс Нова Погонска Линија Направена За Серијата Модели На Трактори Бондоли И Павеси

DEN 383.84
Тековен
Во продавницата

Еден Нов Резервен Погон За Замена Одговара На Моделот На Трактор Бондоли и Павеси : 100 Серии Со Големина 6100 Серии Склопување На Погонска Линија со Брзи Јареми за Исклучување. Возење Минимум Ц-До-Ц Е 39 "(990 Мм), Максималната Должина Ц-До-Ц Е 60 "(1525 Мм), Вкупната Пропадната Должина Е 47 " (1194 Мм). Трактор И Имплементација На Крајот : 1-3/8 " 6 Сплајн. Оценето Како Категорија 4 Hd( 64 Кс), Големина 6. Одговара На Моделите Бондиоли И Павеси. Можеби Ќе Биде Неопходно Да Се Намали Оваа Погонска Линија До Должина. Потврдете Ја Должината Со Тоа Што Ќе Се Осигурате Дека Постои Доволно Преклопување На Погонските Цевки На Сите Работни Позиции Без Можност За Дно.Ц До Ц Макс 1525 Мм/ 60"Ц До Ц Мин 990 Мм / 39"Категорија 4 Hd (64 Hp)Имплементира 1 3/8" -6 Series 100 Size 6totall Пропадна Должина 1194 Mm/ 47"Трактор 1 3/8" -6 заменува Броеви На Делови : Cs63911, Drf30-0068, Cs62711, d756660, Pm14006637, Pm14046660, Vte1005, 14006637, 14046660, aics63911, 11979, W14006637ds, w14046660ds Сите Oem Броеви На Делови И Логоа Треба Да Се Користат За Цели На Идентификација Само Cs63911 Нова Погонска Линија Направена За Бондоли И Павеси Трактор Модел 100 Серија.

Останатите карактеристики

Слични понуди