• Обновено
Карпро Бришач 500мл

Карпро Бришач 500мл

DEN 400.00
Тековен
Во продавницата

Сепак, ипас подигнете масло и прашина, но тие можат да се прераспоредат додека ја бришете бојата. Подгответе го вашето возило за најдобри резултати Со Кварц со бришење масло и остатоци од лак. Гума за бришење оди чекор подалеку со интензивно средство за чистење што раствора масло. Гума за бришење подобро привлекува остатоци од полски и прашина и чисти подобро од обична ипа. Гума за бришење овозможува секој да добие совршен Кварц finish.An ипа, или мешавина од изопропил алкохол и вода, се користи за отстранување на остатоци од лак и полнила од автоматска боја пред да се нанесе заптивната смеса за восок или боја. Откако ќе нанесете Кварц, тој подобро ќе се поврзе и ќе создаде рамномерен, долготраен сјај со голема заштита. Кога ќе го избришете вашето возило со Средство за Чистење Со Интензивно Масло и лак за бришење, целосно ги отстранувате маслата, полнилата и прашината.

Останатите карактеристики

Слични понуди