• Обновено
512mb 2x256mb RAM Меморија За HP Павилјон 1.0 G Црн Дијамант Мемориски Модул 184pin 45ns 800MHz Rambus RDRAM Rmm Надградба

512mb 2x256mb RAM Меморија За HP Павилјон 1.0 G Црн Дијамант Мемориски Модул 184pin 45ns 800MHz Rambus RDRAM Rmm Надградба

DEN 127.84
Тековен
Во продавницата

HP Павилјон 1.0 G КОМПЈУТЕР Компатибилен Црн дијамант меморија 512 MB 2 X256 MB Rambus RDRAM RMM 800 MHz. Компатибилен компјутерски модел : HP Павилјон 1.0 G КОМПЈУТЕР. Црната Дијамантска Меморија нуди најобемна линија на мемориски решенија денес. Со нашето децениско искуство специјализирано за меморија, Црната Дијамантска Меморија е докажан производител на индустријата за полупроводници. Нашите одлични производи во комбинација со нашата услуга и поддршка од светска класа ни помогнаа таму каде што сме денес. Кога имате црн дијамантски мемориски чип, можете да сметате дека е најдобрата достапна меморија за вашиот систем. Нашиот систем специфична Брендирана мемориска линија обезбедува перформанси и е дизајнирана да биде загарантирана во компатибилност со вашиот систем. Секој од нашите мемориски чипови доаѓа со доживотна гаранција за вашиот душевен мир. Користете го Нашиот Конфигуратор За Надградба за лесно да го пронајдете точниот мемориски модул за вашиот систем. 512mb 2x256mb RAM Меморија За HP Павилјон 1.0 G КОМПЈУТЕР Црн Дијамант Мемориски Модул 184pin PC800 45ns 800 MHz Rambus RDRAM Rmm Надградба.

Останатите карактеристики

Слични понуди