• Обновено
Тена 2а Еленска Мрежа, Црна, 7 Стапки на 100 Стапки од 4

Тена 2а Еленска Мрежа, Црна, 7 Стапки на 100 Стапки од 4

DEN 2.67
Тековен
Во продавницата

Оваа еленска мрежа е економична, направена за затворање на мали површини на кои им е потребна заштита од оштетување на елените, за покривање на растенијата или долж земјата како пречка за елени. Идеален за сезонска заштита. Лесно може да се инсталира и отстрани. Составен од пластика и може да се преклопи. Достапно во црна боја. Мери 7 стапки на 100 стапки и 0,7 инчи на 1 инчна големина на мрежа. Оваа еленска мрежа е економична, направена за затворање мали области на кои им е потребна заштита од оштетување на елени, за покривање на растенија или одвраќање на елени. Идеален за сезонска заштита. Лесно може да се инсталира и отстрани. Составен од пластика и може да се преклопи. Достапно во црна боја; мери 7 стапки на 100 стапки и 0,7 инчи на 1 инчна големина на мрежа.

Останатите карактеристики

Слични понуди