• Обновено
- ЗАМЕНА НА ДЕЛОВИ за 1996 Година-Шевролет К Серпентин Појас

- ЗАМЕНА НА ДЕЛОВИ за 1996 Година-Шевролет К Серпентин Појас

DEN 1055.84
Тековен
Во продавницата

1996-1999 ШЕВРОЛЕТ К1500 Серпентин Појас (База / Чејен / ЛС / Силверадо / ВТ)ОДГОВАРА : 1996 К1500 В6 4.3 Л Автоматски Пикап Со Продолжена Кабина Со 2 Врати1996 К1500 Шејен В6 4.3 Л Автоматски Пикап Со Продолжена Кабина Со 2 Врати1996 К1500 Силверадо В6 4.3 Л автоматски пикап со продолжена кабина со 2 врати1996 К1500 Вт В6 4.3 Л Автоматски пикап со СТАНДАРДНА КАБИНА со 2 Врати1997 к1500 В6 4.3 л Автоматски Пикап Со Продолжена Кабина Со 3 Врати1997-1998 К1500 Шејен В6 4.3 Л Автоматски Пикап Со Продолжена Кабина Со 2 Врати1999 К1500 Лс В8 5.0 Л Автоматска Продолжена Кабина Со 2 Врати пикап1997-1998 K1500 Silverado V6 4.3 L Автоматски 2-Врата стандард КАБИНА Пикап1997-1998 K1500 wt V6 4.3 L Автоматски 2-Врата Стандард Кабина Pickupnotesw/O. C. Премиум Oe Микро - V Појаси Години : 1996 1997 1998 1999fits Мотори : Oem #S : 200952, 200978, 203607, 204721, 1643049, 3538852, 4001504, 12550110, 12564759, 12578869, 0029933296, 0029935496, 0039937596, 1 L53 8620 CA, 252123 F501, 6 PK2212, 87316556, 88986815, 506200036, AC602425, E27 A 8620 BB, F07 A 8620,, F0 TZ 8620 A, F19 Z 8620 C, F27 A 8620 BB, F2 TZ 8620 Ј, F37 A 8620 А, F37 A 8620 DA, F57 E 8620 AB, F67 E 8620 CA, F67 Z 8620 CA, FOTZ 8620 A, JK 6873,, ZZL018381, ZZM418381ПРОИЗВОД АТРИБУТИ : БРОЈ НА РЕБРА : 6 ОЕ КОРИСОН РЕЈТИНГ : ОЕ ПЕРФОРМАНСИ НАДВОР ОД ОБЕМОТ (ВО) : 87.592 НАДВОРЕШЕН ОБЕМ (ММ) : 2225 ДЕЛ : К ГОРНА ШИРИНА (ВО) : .807 Врвот Ширина( мм) : 20 Оди-Делови Доживотна Гаранција. Ги исполнува или Надминува сите барања за владини стандарди за безбедност. Оем Квалитет По Попуст Цени-висок квалитет и гарантирано ќе одговара.

Останатите карактеристики

Слични понуди